Flyttfirma i Stockholm – det här kan du få hjälp med

Funderar du på om det är värt att anlita en flyttfirma i Stockholm eller om det är bättre att genomföra jobbet själv? Kanske funderar du i så fall också på exakt vad det är man kan få hjälp med och inte – det kan du läsa mer om här och dessutom få hjälp med att hitta rätt flyttfirma i Stockholm.

Tjänster hos olika flyttfirmor

  • Packhjälp – Det finns garanterat fler än en flyttfirma i Stockholm som erbjuder packhjälp. Det innebär alltså att man får hjälp att packa ned alla sina saker i kartonger och man kan även få hjälp att skaffa fram bra packmaterial.
  • Bärhjälp – Detta är den tjänst som dom flesta är ute efter i samband med en flytt. Att bära möbler och kartonger är ett tungt arbete och man kan dessutom göra sig illa.
  • Transport – Även transporten är en given tjänst hos flyttfirmorna och väljer man att anlita en så brukar det vara just bärhjälp och transport som ingår i grundpriset. Det är alltså inget man brukar behöva köpa till, så det kan vara värt att kolla upp.
  • Magasinering – En del flyttfirmor erbjuder magasinering, vilket kan vara smidigt för den som har behov av det. Har man det så kan det vara värt att kolla upp hur länge man har möjlighet att magasinera sina tillhörigheter. Veckor, månader eller kanske år?
  • Komma i ordning – Behöver du en flyttfirma i Stockholm som även kan hjälpa dig att ställa in sina tillhörigheter på sin rätta plats i den nya bostaden finns även sådana att tillgå. På så vis slipper du flytta runt tunga möbler och kartonger på egen hand. Detta ingår normalt inte utan köps som tillägg.

Att välja flyttfirma i Stockholm

Den som bestämt sig för att anlita en flyttfirma i Stockholm har en del att fundera på. Det första är såklart att välja ut vilka tjänster som är aktuella och som man vill ha hjälp med. Utifrån det behöver man sedan se över vilka firmor som erbjuder just dessa tjänster. Många har ett stort tjänsteutbud men det finns också dom som kanske bara erbjuder bärhjälp och transport.

Ett bra tips att alltid använda sig av när man ska köpa tjänster av något slag är att be om offerter och referenser, för att kunna bilda sig en uppfattning om olika firmor och företag. Lycka till!