Smidiga funktioner på plånboksfodral – Samsung s21

Ett plånboksfodral skyddar mobilens samtliga sidor mot repor och stötar. Men ännu en fördel med dessa mobilskydd är att de kan användas för förvaring av pengar och kort. Nedan presenteras flera smidiga funktioner som kan hittas på plånboksfodral till Samsung s21.

Plånboksfodral Samsung s21 – Funktionerna

 • ”Ställfunktion”
  Om det finns ett lodrätt ”veck” i mitten av fodralet, på dess baksida, har det en ställfunktion. Genom att vika det lite snett bakåt går det att ställa mobilen på exempelvis ett bord för att se på film. Mobilen står i detta fall på långsidan. Bland plånboksfodral till Samsung s21, i likhet med andra mobilmodeller, är detta en mycket vanlig funktion.
 • Främre utskärning
  Vissa modeller har ett litet hål vid högtalaren. Eftersom mikrofonen sitter i nederkant innebär detta möjligheten att prata i mobilen utan att fodralet behöver öppnas.
 • Handrem
  En del plånboksfodral till Samsung s21 har en löstagbar handrem. Trä den över handleden och minimera risken att mobilen hamnar på golvet även om du tappar den. När inte remmen önskas användas mera hakas den bara bort. Remmen används primärt av personer som fotar på platser där mobilen definitivt inte ska tappas. Någon funktion i vardagen har däremot sällan denna rem.
 • Kortfack
  En av de mest sålda modellerna av plånboksfodral till Samsung s21 är en slimma modellk i konstskinn eller plast. Den omsluter mobilen och har kortfack på insidan av ”locket”. Det kan även finnas ett sedelfack bakom kortfacken. Det är dessa funktioner som gör att modellerna kallas för plånboksfodral – dvs. den möter behovet av att vara både plånbok och mobilskydd.
 • Löstagbart och delbart
  De flesta plånboksfodral är helgjutna men det finns undantag. Vill du ha ett flexibelt användbart alternativ finns modeller som både kan användas till plånbok, mobilskal eller mobilfodral… Detta utifrån att de olika delarna kan monteras isär.
 • Skal som plånbok
  Många väljer att köpa ett plånboksfodral till Samsung s21 utifrån den praktiska funktionen att kort och sedlar enkelt kan tas med. Ett enklare sätt än att ha med sig plånbok och mobil överallt. Men en liknande lösning finns faktiskt också på vissa skal. I alla fall om det enbart är ett enda kort som ska tas med. Det finns en del modeller där skalen har plats för ett kort – som nås via en lucka som skjuts åt sidan.